Rentio Insurance – je digitale verzekeringsmakelaar

Rentio Insurance wil je een goede verzekering aanbieden op een eenvoudige manier. We selecteren de verzekeringsmaatschappijen die je een goede dekking geven voor een goede prijs én die meewerken aan onze innovatieve tools.

Op die manier ben jij niet alleen goed verzekerd, maar gebeurt dit alles ook op een erg eenvoudige manier, van aanvraag tot en met eventuele schade-afhandeling!

Wie zit er achter Rentio Insurance?

Rentio Insurance werkt nauw samen met Rentio, een platform dat vastgoedmakelaars, eigenaars en huurders bij elkaar brengt en alles wat betreft de huur en verhuur vereenvoudigt.

Jouw belangen worden behartigd door het team van Group Casier, een innovatieve verzekeringsmakelaar met heel wat jaren ervaring.

Voor onze huurdersverzekering werken wij samen met Baloise Insurance. Hun Woning Select polis werd door ons gekozen als beste product om je huurwoning te verzekeren.

Contact met ons opnemen?

Rentio Insurance bv

E3-plein 3
9050 Gent

Tel: 078/79 00 49
Ondernemingsnummer: 0753.861.432
FSMA-nummer: 0753861432
e-mail: info@rentio-insurance.be

Als je een vraag of klacht hebt, vind je hier onze procedure voor klachten.

Als je via ons verzekerd bent, en je hebt schade ondervonden, dan kan je deze rapporteren via je Rentio app. Als je de Rentio app niet hebt, dan gebruik je ons eenvoudige schadeformulier.