Goede basisbescherming

Onze verzekering huurdersaansprakelijkheid dekt de onopzettelijke schade die je als huurder zou aanrichten in het verzekerde pand. Het gaat hier niet enkel over brand of rookschade, maar ook glasbreuk, waterschade, storm- en hagelschade en zoveel meer!

Verzekerd zoals je wil

Wens je enkel de basisverzekering? Of wil je jezelf uitgebreider beschermen en bijvoorbeeld ook je inboedel beschermen? Je hebt zelf de keuze, je berekent makkelijk eenvoudig je premie en kiest helemaal zelf hoe ver je wil gaan!

Gekoppeld met Rentio

Als je actief bent op Rentio, dan wordt je verzekering mooi gekoppeld met jouw account. De eigenaar en de makelaar worden automatisch op de hoogte gebracht van het feit dat je in orde bent met je verzekering, dus je hebt geen vertraging om in te trekken!

100% digitaal

Het is niet meer nodig om langs te gaan bij een verzekeringsmakelaar. Het hele proces om de verzekering af te sluiten gebeurt digitaal. Je ondertekent zelfs je voorstel digitaal. De betaling van de premie? Ook dat doe je simpel online via bancontact of je bankapplicatie.

© Copyright - Rentio Insurance bv